مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن قفل در توسط شوهر

با سلام وقتتون بخیر
شوهرم قفل در رو عوض کرده برای جلوگیری از ورود من ب خونه و منم استشهادیه از کلانتری و همسایه ها گرفتم و اظهارنامه بازگشت ب منزل برای همسرم فرستادم که ایشان در جواب اظهارنامه من گفتند که من(زوجه) ترک زندگی کرده ام و خونه هم تحویل صاحب خونه داده ام در حالی ک خونه مال پدرشوهرمه و جهیزیه و وسایل شخصی و لباسای من کلا در واحد هست
نمیدونم چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت ممانعت از حق و دادخواست مطالبه نفقه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طرق مختلفی می توانید پیگیری نمایید
از جمله : ممانعت از حق ، استرداد جهیزیه ، استرداد لوازم شخصی
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید در خدمت هستم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام زوج به تهیه مسکن و مطالبه نفقه را مطرح نمایید و

و شما میتوانید درخواست اجرای مهریه در اجرای ثبت را مطالبه نمایید و درخواست توقیف اموال و حسابهای بانکی زوج را نمایید