مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن از خانه توسط شوهر

شوهرم دست به زن دارد و مدام به من و خانواده من بی احترامی میکند و بددهن است 3 هفته پیش به دلیل کتک کاری و سوء رفتار به خانه پدرم پناه آوردم الان متوجه شدم که قفل در منزلش را تعویض کرده و عملا مرا از خانه اش رانده چگونه از وی شکایت کنم؟جهیزیه ام را چگونه میتوانم از منزلش خارج کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با 110 تماس بگیرید و تعویض قفل درب را صورتجلسه کنید و سپس با عنوان ترک انفاق شکایت کنید.
در خصوص جهیزیه با ارائه لیست جهیزیه، دادخواست استرداد جهیزیه بدهید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

هنر یه زن حفظ زندگی و تلاش در بهبود زندگی مشترک است. مودت و رحمت بین زوجین پایه و اساس است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هنر یه زن حفظ زندگی و تلاش در بهبود زندگی مشترک است. مودت و رحمت بین زوجین پایه و اساس است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نوعی ممانعت از حق است از طریق 110 گزارش تهیه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به منزل مراجعه نمایید و اگر قفل در تعویض شده بود به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس دادخواست مطالبه نفقه و درخواست اجرای مهریه را اقامه نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ممانعت از حق و تعویض قفل را به وسیله پلیس 110 صورتجلسه کنید.حتما.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نوعی ممانعت از حق است از طریق 110 گزارش تهیه کنید