مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از منزل توسط زوج

با سلام. طی بحث و دعوایی که با همسرم داشتم و ایشون من رو از خونه بیرون انداختن و از تاریخ ١٠ مرداد تاکنون نه به من و نه به پسر دو و نیم ساله ام نفقه ای ندادن. من چند روز بعد از دعوا برای ورود به منزلم اقدام کردم و دیدم قفل در عوض شده و من هم کلید نداشتم و همون موقع به پلیس اطلاع دادم و درخواست شکایت کردم. الان نزدیک سه ماه هست من رو به منزلم راه نمیده و عدم تمکینم زدن و گفتم برمیگردم ولی نه دنبالم اومدن و نه درب خونه رو باز کردن. من الان نیاز به لباس های خودم و فرزندم دارم و بهشون در واتساپ پیام دادم که میخوام بیام لباس ببرم و خودشون علنی گفتن که در قفل هست و من راهت نمیدم . آیا میتونم ازشون شکایت منع ورود بکنم؟ پیامای واتساپ ادله حساب میشن؟ و این که حکم شکایتم چی هست؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

بلی درخواست صدور دستور موقت نمائید خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام راه حل شما طرح دادخواست تهیه منزل مستقل و‌الزام به تمکین علیه زوج میباشد.نامبرده موظف به تهیه منزل مستقل و پرداخت نفقه شما و فرزندان مشترک‌میباشد.از طریق گزارش 110 مراتب تغییر قفل و‌کلید منزل مشترک و عدم اجازه ایشان به حضور در منزل را گزارش کنید و‌بعنوان دلیل ارایه دهید

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام اول اظهار نامه بفرستید براشون دوبرابر برگش اعلام آمادگی کنید
وسپس دادخواست نفقه

وتقاضای دستورموقت مبنی بر اجازه برای بردن وسایل شخصی وضروری