مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن از منزل توسط شوهر

باسلام میخاستم بدونم اگر من زنم را بیرون کنم از منزل چون تفاهم نداریم ایشان هم کوتاه نمیاید میگه من میخام زندگی کنم اگر به پلیس زنگ بزند پلیس چکار میکند ایا میگوید زن را به خانه راه بدهید یا فقط صورتجلسه تنظیم میکند با تشکر

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

پلیس کار خاصی نمیتونه انجام بده یا به زور زن رو وارد خونه کنه فقط میتونه صورتجلسه کنه که بعدا خانم به جرم ترک انفاق از شما شکایت کنه واگر حکم بگیره میتونه طلاق بگیره وتمام مهریه وحقوقش رو از شما بگیره.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری ومشاور حقوقی 09122219001)