مشاوره حقوقی رایگان - وارد شدن به منزل مشترک

شوهرم دو ماه پیش من و فرزندانم رو از خانه بیرون کرد و قفل در رو عوض کرد.هیچکدوم از لوازم شخصیمون هم بهمون نمیده و در رو باز نمیکنه.با توجه به اینکه تمام لوازم شخصی من و بچه هام داخل خونه هست و هنوز طلاق نگرفتیم و زن و شوهر هستیم و خودش هم رفته یه شهر دیگه و خونه نیست،،آیا میتونم کلید ساز ببرم و در رو باز کنم و وسایل شخصیمونو بردارم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است زوج مدعی سرقت و ... باشد.
اگر چاره ای ندارید بهتر است زمانی مراجعه کنید که کسی متوجه موضوع نشود که بعداً علیه شما شهادت دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر به منزل مراجعه و به پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به منزل مراجعه و به پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه نمایید