مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه از طرف زن

با سلام خدمت اساتید گرانقدر خانم بنده چند روز قبل بعد از دعوای حسابی با من و خانواده ام منزل ترک کرده و به خونه پدرش رفته در این مدت هم گاهی میاد خونه وقتی من نیستم وسایل شخصیش برمیداره و میره منم گفتم ک یک بار بیا همش ببر هرروز ب ی بهونه ای نیا ولی میگه خونه خودمه هروقت بهام میرم و میام ولی خونه ب نام من هس آیا من میتونم قفل در عوض کنم ک نیاد؟ بعدا عدم تمکین ثبت کنم این قفل در عوض کردن مشکل میشه؟ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما نمی توانید قفل درب را عوض کنید و مانع ورود زوجه بشوید زیرا