مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه از طرف زن

خانم بنده تو روز روشن به همراه داییهای خود بدون هیچ سوال از من باگردن کلفتی وتهدید بنده به همراه دختر سه ساله من خانه بنده را ترک کرده وبعد از تماس با صدو ده مامورارسالی که دعوای خانوادکی بوده و به دادگاه ربط داره نه کلانتری رفته وبعد از چند ساعت گشتن به دنبال مدارک دخترم وهمسرم دیدم نه مدارکی هست نا کارتهای اعتباریم نه طلاهای خانومم نه بچم همش را هم طبق فاکتور خودم خریدم من چه کاری از لحاظ قانون میتوانم انجام بدهم ممنون میشوم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید در خصوص مدارک و کارتهای اعتباری تون و همچنین طلاها دادخواست استرداد مطرح کنید