مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام زنم از بچه دارشدن جلوگیری میکنه منم عاشق بچه. الان میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل شکایت نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مشاور خانواده مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
الزام زوجه به باردار شدن امکانپذیر نیست حتی توسط مرجع قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
بهتر است دوستانه اقدام کنید و اگر ممکن نبود می توانید طلاق بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بتید بتوانید ادعای خود را ثابت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر چنین شکایتی در قانون وجاهت ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر امری است توافقی هردو باید آمادگی داشتن فرزند را داشته باشند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد هدف شما از شکایت چه باشد چون نمی توان وی را ملزم به بچه دار شدن کرد و اثبات ادعای شما هم سخت است .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت عدم تفاهم بر این موضوع می‌توانید طلاق بگیرید بابت این موضوع جرم انگاری نشده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق مشاوره موضوع را حل و فصل کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از طریق توافق و سازش موضوع را حل نمائید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نمی‌توانید زوجه را الزام به بچه‌دار شدن نمایید می‌توانید از طریق قانون اقدام دیگری را پیش بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر برای چنین چیزی نمی توانید شکایت کنید بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
به مشاوردخانواده مراجعه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم خیر نمی‌توان زن را مجبور کرد که حتماً باردار شود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام این مسئله از موارد عدم تمیکن محسوب نمیشود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نمی‌توان خانم را الزام به بارداری کرد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق مشاوره روانشناسی زناشویی بررسی بیشتری انجام شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

شکایت شما ممکن است مورد قبول قرار بگیرد یا خیر. برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و از قوانین مربوط به تمکین در کشور خود آگاه شوید. همچنین، بهتر است با همسر خود درباره این مسئله صحبت کنید و سعی کنید راه حلی برای حل این مشکل پیدا کنید.

موفق باشید