مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

با سلام. من چند ماه پیش برای درخواست بازنشستگی اقدام کردم و در همین حین متوجه شدم که کارفرمای قبلی من، عنوان شغلی مرا در لیست بیمه، کارمند قید کرده در حالیکه عنوان شغلی من در تمام این سالها "آتشکار" و جزو مشاغل سخت و زیان آور بوده است. پس از ارائه دادخواست به اداره کار و با ارائه مدارک و مستندات، اداره کار در دادنامه ای که دیروز به من ابلاغ شده، عنوان شغلی مرا همان "آتشکار" تشخیص داده است. حالا من با این دادنامه باید چه کنم و چگونه میتوانم عنوان شغلی خود در بیمه را تغییر دهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست اجرای خکم را نمایید و سپس نامه برای اداره بیمه بگیرید تا عنوان شغلی شما تصحیح گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بعد از قطعیت حکم میتوانید در خواست اجرا دهید و سوس به بیمه ابلاغ کنید که مزایای مشاغل سخت به شما تعلق گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق اداره کار و تامین اجتماعی پیگیری کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
درخواست اجرای حکم نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به تامین اجتماعی مراجعه کنید و چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت قطعیت حکم از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست اجرای حکم کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به حکم صادره به بیمه مراجعه کنید تا عنوان شغلی شما را تغییر دهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با همین دادنامه به تامین اجتماعی مراجعه نمایید اگر تامین اجتماعی نپذیرفت به دیوان عدالت شکایت کنید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درخواست اجراي دادنامه را بدهيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا در خواست اجرا دهید متعاقب به بیمه مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اداره تأمین اجتماعی مراجعه نمایید