مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان شغلی

سلام ، من 8 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی کارفرمایی با عنوان شغلی فروشنده دارم. می تونم مابقی سابقه رو با عنوان شغلی کارگر ساده زن پر کنم که با 20 سال شدن سابقه م، تقاضای بازنشستگی بدم؟ در ضمن من از 26 سالگی بیمه شدم.
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منظورتان این است که 12 سال رو یک دفعه پرداخت نمایید خیر امکان پذیر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید حق بیمه خود را با عنوان شغلی دیگری پرداخت نمایید