مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان شغلی در لیست بیمه

با سلام و احترام
اینجانب در شرکت تعاونی بدون قرارداد در سمت حسابداری مشغول به کار شدم و بعد از 5سال با یک صورتجلسه هئیت مدیره از سمت حسابداری عزل شدم و سایر امور اداری و بازرگانی منصوب شدم ولی کارفرما حدود یک سال بدون اطلاع بنده در لیست بیمه به عنوان کارگر قراردادی و کارگر ساده لیست ارسال کرده و میکنه و تغییر هم نمیده از اداره کار پیگیری کنم قابل پیگیری هست که به نتیجه برسم .

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باید به شعبه بیمه اطلاع دهید و تائیدیه اش را بگیرید. ممکن است درجه مهارت تغییر کند و حق بیمه آن تغییر کند. بعد از تائیدیه دیگر بیمه تان قطع نمی شود در حالیکه اگر اطلاع ندهید ممکن است با بازرسی قطع شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از طریق هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید