مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان شغلی

باسلام
استخدام قراردادی سال 85 هستم در حکم کارگزینی عنوان شغلی بنده ماشین نویس می باشد با مدرک کاردانی کامپیوتر استخدام شدم و از سال 92 مدرک کارشناسی کامپیوتر گرفتم و ارایه دادم در حکم مدرک تحصیلی لحاظ شده ولی عنوان شغل همچنان ماشین نویس می باشد امکان تغییر عنوان شغل وجود دارد و از چه طریقی میتوانم اقدام کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و درخواست تغییر عنوان شغلی
را نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارفرما باید اینکار را انجام دهد و اگر اقدام نکرد میتوانید به اداره کار شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره کارگزینی و امور استخدامی موضوع را پیگیری نمایید