مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

من با همسرم اختلاف داشتیم مهریه رو به اجرا گذاشتم حکم مهریه صادر شد. بعد از کلی التماس ایشون به خونه اش برگشتم و اجراییه حکم رو نگرفتم کمتر از یک سال بعد اختلافات ما شدت گرفت و من خونه رو از طریق اداره ثبت توقیف کردم . همسرم در همان روزی که خودش در اظهارنامه تمکین اعلام کرده من از خونه بیرون اومدم وکالت نامه ای خونه رو به برادرش داده. و یک مبایعه نامه به تاریخ 40 روز قبل ارائه داده که طبق نظر کارشناسان تاریخش بعد از اون بوده اما به دلیل نگهداری بد مشخص نیست چه تاریخی انجام شده و همینطور هیچ پولی هم رد و بدل نشده و ادعای برادرش اینه که به جای بدهی برداشته (که صحت ندارد). برادرش اجاره نامه ای هم به دادگاه تحویل داده که ملک رو اجاره داده. برای خودرو هم دقیقا همین کار رو کرده و به نام همین برادر زده. اگر ممکنه می خوام بدونم این خونه با توجه به شواهد و اینکه ملک به صورت صوری از طرف همسرم معامله شده (هنوز قاضی حکم این پرونده رو صادر نکرده) و اجاره هم داده شده آیا مستثنیات دین محسوب میشه؟؟؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خانه در صورتی که تنها ملک متعلق به زوج نباشد قابل توقبف است . در غیر این صورت مستثنیات دین محسوب می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مستثیات دین نیست اما صوری بودن باید اثبات شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یک خانه زوج جز مستثنیات محسوب. میشود مگر زوج دو خانه داشته باشد