مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

به چه معامله ای صوری گفته میشود؟؟؟وچگونه باید ثابت کنیم که معامله صوری نبوده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما نیازی به اثبات عدم صوری بودن معامله ندارید چون اصل بر صحت معاملات است .
مدعی صوری بودن باید آن را اثبات نماید که با شهادت شهود و سایر قرائن قابل اثبات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرایط اساسی و صحت عقد را نداشته باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام معامله‌ای که قصد واقعی در آن نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام معامله ای که طرفین قصد واقعی معامله را نداشته باشد و باطل است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

معامله ای که واقعا قصد معامله در آن وجود نداشته و چون قصد و رضا از ارکان صحت معامله است اگر این عنصر موجود نباشد با اثباتش معامله باطل میشود.تشخیصش: اگر نقل و انتقال به فاصله نزدیک از مطالبه طلب صورت بگیرد ظن به معامله صوری میرود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معامله صوری را باید ثابت نمایید تا بتوانید ملک را استرداد کنید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

طبق اصل صحت هر معامله ای صحیح است مگر خلافش ثابت شود و مدعی عدم صحت باید ادله بیاورد که معامله صحیح نیست یا صوری است طبق قاعده فقهی البینه علی المدعی