مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

با سلام و خسته نباشید.
معامله صوری یا مبایعه نامه صوری چیست و با توجه به چه شرایطی یک معامله با مبایعه نامه، صوری خوانده و باطل می شود؟

با تشکر از لطفتان برای پاسخ.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

صوری یعنی غیرواقعی بدون قصد انتقال مالکیت که باید با دلیل د مدارک محکمه پسند اثبات شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام معامله صوری یعنی معامله غیرواقعی بدون قصدانتقال مالکیت که بایستی بادلیل ومدرک محکمه پسند اثبات بشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تنظیم مبایعه نامه ، اگر طرفین واقعا قصد و نیت واقعی بر معامله و انتقال مال را نداشته باشند ، معامله صوری محسوب میشود یا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که معامله غیر واقعی صورت پذیرد وثمنی رد وبدل نشود معامله صوری تلقی خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

معامله ای که با قصد و رضا صورت نگیرد و نیت واقعی معامله نباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت شود قصد واقعی در. معامله نبوده صوری است

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

به زبان ساده یعنی معامله نمایشی بوده و قصدو نیت معامله در کار نبوده اثبات که بشه معامله ابطال میشه