مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

سلام برای ابطال معامله صوری .. اگر یکی از طرفین معامله فوت کرده باشد
ورثه فرد متوفی می‌توانند درخواست ابطال معامله کنند

این در حالی است که طرف دیگر معامله می‌گوید معامله صوری نیست و واقعی است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ورثه فرد متوفی می توانند دادخواست ابطال معامله صوری بدهند

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
ورثه قائم مقام عام متوفی در تمام حقوق و تکالیف بوده و می باید طرف دعوی قرار گیرند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت امکان طرح این دعوا وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هر کدام از ورثه میتوانند دادخواست ابطال قرارداد به علت صوری بودن مطرح نمایند و باید دلائل و مستندات خود را ارائه بدهم

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ورثه متوفی میتوانند دادخواست ابطال قرارداد دهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وراث می توانند دادخواست بطلان قرارداد را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر کدام از ورثه میتوانند دادخواست ابطال قرارداد به علت صوری بودن مطرح نمایند و باید دلائل و مستندات خود را ارائه بدهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ورثه متوفی میتوانند دادخواست ابطال قرارداد دهند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر کدام از ورثه در صورت داشتن مدارک و ادله میتوانند دادخواست ابطال قرارداد به جهت صوری بودن معامله را ارائه دهند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان طرح ابطال می باشد