مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

سلام وقت بخیر
وکلای محترم در صورت امکان راهنمایی کنید.
بنده به اصرار همسرم با پولی که از حساب مادرم بابت خرید زمین پرداخت شده به صورت قولنامه ای زمین بنام من خریداری شده
فروشنده اصلی موقع انتقال سند رسمی آن را به اسم مادرم انتقال داده
الان همسرم شکایت معامله صوری کرده،در صورت که میدونه زمین متعلق به من نیست و من بابتش پولی ندادم. در واقع کارش برنامه ریزی شده بود
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، معامله صوری نیست
معامله انجام شده هیچ ارتباطی به
همسر شما ندارد که بخواهد اقامه دعوا نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ابطال معامله صوری نتیجه ای نخواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر شما ذینفع در این دعوا نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود تا نتیجه قطعی اعلام گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه ثمن معامله پرداخت شده است معامله صوری نمی باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی برای اثبات صوری بودن دارید میتوانید دادخواست ابطال معامله را دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت مدعی باید با دلایل قانونی ادعای خود را ثابت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و تاب قاعده البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست بتواند ادعای خود را اثبات نماید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

اصل بر صحت معاملات است از طرفی همسرتون ذی نفع نبوده در معامله