مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست معامله صوری

سلام برادرم با داشتن وکالت از کلیه وراث زمین های کشاورزی را در سال 1385 با همسرش صلح میکنند بلافاصله پس از همسرش وکالت بلاعزل میگیره و بعد از چند سال باوکالتی که داشته بنام خودش میکنه حالا بنظر چند تا از همکاران وکلا و برداشت من این است که اولاً غبطه موکل رعایت نشده دوما معامله صوری بوده لطفا به من راهنمایی کنید چه دادخواست بزنیم ایا دو تا خواسته همزمان میشه ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت بابت چه مساله ای بوده؟ بر اساس مفاد ان باید اقدام کرد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام دادخواست ابطال وکالتنامه به دلیل عدم مصلحت(غبطه) موکلین.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حساب تصدی دوران وکالت را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ابطال معامله صوری مطرح کنید و چند تا خواسته اگر مرتبط باشند در یک دادخواست می توان مطرح کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید دید خواسته وراث چیست تا بتوان دادخواست مناسب داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. به علت عدم رعایت مصلحت موکل و عدم تنفیذ توسط موکل ، صد درصد
انتقال باطل است و شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی اقامه نمایید یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر عدم رعایت مصلحت موکلین بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست ابطال وکالتنامه بدلیل عدم رعایت غبطه موکل را دهید و در نتیجه ان ابطال سند انتقال. اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدامات متنوعی قابل تصور است که نیاز به توضیحات خواهد بود

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

درخواست ابطال وکالت بدهید به دلیل عدم رعایت غبطه موکلین با ابطال وکالت اول بقیه اسناد ابطال خواهد شد