مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام ملکی دارم که مستاجر برادرمه روم نمیشه بگم تخلیه کنه میخوام ملک رو با یک مبایعه نامه بنام دوستم بکنم و در عین حال پشت همان و یا یک مبایعه نامه دیگه انرا فسخ کنم. آیا اگر دوستم بخواهد سواستفاده بکند این فسخ نامه در دادگاه معتبر است و از سواستفاده احتمالی جلوکیری میکنه ؟
آیا راهکار دیگری وجود دارد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر تخصصا انجام شود منع قانونی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر این راهکار مناسبی نیست چرا که شما به خاطر اینکه رویتان می شود نمیخوای برادرتان بگویید و اینکه حالا بدون اینکه به ایشان بگویید من را بفروشید در کل همان حس را به طرف مقابل القا خواهد کرد و نوشتن مبایعه نامه و فسخ آن تعهداتی را می تواند به دنبال داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینکار شما به نظر بنده بدترین کاری که یک شخص می‌تونه انجام بده و ممکن است که برای شما مشکل پیش بیاد.
بهتر است که دوستانه به برادرتان اعلام کنید منزل را تخلیه کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا اینکار را نکنید احتمال سواستفاده هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این کار شما اشتباه است و از نظر قانونی تخلف است و برادرتان میتواند اقدام حقوقی علیه شما کند بهتر است با برادرتان دوستانه صحبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت ممکن است بعدا مشکل ساز شود. بهتر است شفاف و بدون خجالت خواسته خود را به برادرتان بگویید