مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن حیاط

تعداد 2 واحد از آپارتمان ما پارکینگ آنها در حیاط است واینکه حیاط هم به اندازه 2 ماشین می باشد آیا آنها می توانند پارکینگ خود را که در حیاط هست مسقف نمایند ؟ در صورت مسقف شدن روشنایی پیلوت و راه پله از بین می رود -طبقه اول مجبور می شود حفاظ جهت پنجره خود نصب کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون هر گونه تصرف باید با اجازه و موافقت کتبی تمام
مالکان باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر بدون اجازه تمام مالکین کنیم حقی ندارد و در صورتی که چنین اقدامی کردند می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید و اگر نتیجه ای نداشت می توانید از طریق دادگاه شکایت خود را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چنین حقی ندارند و اگر اقدامی کردند شما میتوانید در کمسیون ماده 100 آنرا پیگیری کنید علاوه بر اینکه این مورد در دادگاه عمومی هم قابل پیگیری هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب هر گونه تصرف اموال مشا می‌بایست با رضایت تمام مالکین باشد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
خیر نمیتونن مسقف کنن و شهرداری هم اجازه نخواهد داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر بدون اجازه همه مالکین و شهرداری ممکن نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید اجازه مالکین مشاعی اخذ شود و از شهرداری نیز مجوز گرفت