مشاوره حقوقی رایگان - تملک در عقب کشی ساختمان بعد از معامله

با سلام ما یک واحد اپارتمان جنوبی خریداری کردیم که از طرف کوچه در طبقه 6 عقب کشی دارد که به صورت روباز و یک حیاط است حالا میخاهیم انجا سقف و سازه بتونی اجرا کنیم و انجا را هم اتاق کنیم اما مالک اجازه نمیدهد که موقع معامله انجا را در متراژ محاسبه نکرده ایم و شما نمیتوانید در ان قسمت سقف بگذارید و تملک کنید اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید تا اگر شهرداری مجوز داد بعد اقدام نمایید که