مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعلیقی

سلام، 5 سال حبس تعلیقی به جرم حمل اسلحه ایا این مدت 5 سال اگه از سامانه ثنا درخواست سوپیشینه کنیم میزنه فاقد سوپیشینه یا اینکه میزنه فرد 5 سال حبس تعلیقی دارد ، ولی شنیدم میزنه 5 سال حبس تعلیقی دارد حالا نوع جرم رو در سوپیشینه میزنه یا نه رو نمیدونم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدت نگذشته باشد، دارای سوء پیشینه درج میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمان که زمان پنج سال تمام نشده میزنه سابقه دارید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله در سامانه پنج سال حبس تعلیقی با موضوعش درج می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمان که زمان پنج سال تمام نشده میزنه سابقه دارید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

طبق تبصره ماده 25 قانون مجازات اسلامی ، سوابق این جرایم که متنهی به تعلیق هم شده است در سوپیشینه درج نمیشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا زمان اتمام مدت تعلیق ، شما دارای سابقه کیفری موثر خواهید بود
ولی در استعلام نوع جرم ذکر نخواهد شد مگر با دستور مقام قضایی