مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

با سلام وعرض ادب_آیا محکومیت به پرداخته دیه به اتهام ضرب وجرح عمدی به مقدار1400000تومان درحق دو نفر موجب سو پیشینه و قید آن در سجل کیفری و فرم عدم سوپیشینه خواهد شد؟ تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام در پیشینه کیفری شما ثبت می گردد اما در گواهی های صادره درج نمی شود مگر به درخواست مراجع قضایی.

یک وکیل

سلام" به استناد تبصره 1 ماده 25 ق.م.ا ، پاسخ همکار محترم سرکار خانم جرجانی به صواب نزدیکتر است .

یک وکیل

بنده همنظر با همکار محترم خانم جرجانی هستم

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
سرکار خانم جرجانی بطور کامل پاسخ را بیان داشتند

پرسشگر :

با تشکر از نظریات مستدل شما.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند