مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام. ایا سابقه کیفری موثر با سابقه جزایی موثر متفاوت است؟ تو شرایط استخدام نوشته نداشتن سابقه جزایی موثر؟
جرم من سرقت بوده در سال 88 و حکم 45روز زندان دادن وبعد از چهل و پنج روز آزاد شدم. برای استخدام دادگستری نوشته نداشتن سابقه جزایی موثر. به نظر شما سوء پیشینه دارم ایا جزایی هستش یا کیفری؟ استخدام دادگستری هستش.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. با توجه به اینکه موارد بسیار محدودی مشمول سابقه کیفری موثر می باشند، سابقه شما از این نوع می باشد و اگر در شرایط استخدام عدم وجود سابقه کیفری موثر درج شده باشد مشکلی پیش نمی آید. موفق باشید.

پرسشگر :

سلام. تو متن استخدام نوشته عدم سابقه موثر جزایی فقط همین . حالا چی سابقه من موثر هست یا غیر موثر؟؟؟؟؟؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام سابقه موثر ، مجزاتی است که به تبع محکومیت کیفری بوجود میاید درحکم نوشته نشده است . شما توضیح ندادین چه حکمی برای شما صادر وقطعی شده است

پرسشگر :

سلام سه ماه حبس در بند نظام.

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام خیر تفاوتی بین انها نیست . شما فاقد سابقه کیفری یا همان جزایی هستید و مشکلی برای استخدام ندارید

پرسشگر :

ممنونم خیلی خوشحال شدم به امید خدا چند روز دیگه میرم گزینش . برای شما هم ارزو میکنم از اینکه الان هستید هنوز بیشتر پیشرفت کنید تا بتونید به مردم کمک کنید . ماجرای من هم یک اتفاق ناخواسته بود فقط همین . انشالله خبر قبولیم رو بهتون میدم . تشکر از همه عوامل داد راه

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام بله محکومیت در پیشینه کیفری شما درج میشود لیکن در گواهی های صادره از مراجع ذی ربط منعکس نمیشود