مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

باسلام ده سال پیش با یه آقایی ارتباط داشتم که یکبار دستگیر شدیم و بعدش دادگاهی شدیم تو دادگاه جریمه نقدی شدیم میخواستم بدونم این برای من سوء سابقه شده.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" مطابق تبصره 1 ماده 25 ق.م.ا رفتار می شود . در پیشینه کیفری ثبت می گردد ولی در گواهی سوء پیشینه صادره اعلام نمی شود مگر به درخواست مراجع قضایی برای تعیین یا بازنگری در مجازات .

پرسشگر :

برای استخدام مشکل ایجاد میشود یانه.

یک وکیل

پاسخ سؤال دوم : خیر

پرسشگر :

فرمهای سوئ پیشینه شماره 2را میدهند یا1؟میتونم این جرم رو پاک کنم یانه؟ممنون از راهنمایی خوبتون.

یک وکیل

پاسخ سوال سوم و آخر : در گواهی سوء پیشینه صادره به سابقه کیفری محکوم علیه در خصوص برقراری رابطه نامشروع اشاره ای نمی گردد ولی در پیشینه و سجل کیفری وی باقی می ماند .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اتهام فوق در گواهی صادره درج نمی گرددمگر به درخواست مرجع مربوطه و شما فاقد سابقه موثر کیفری هستید موفق باشید