مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری واحد مسکونی به تجاری

با سلام
ما در طبقه اول یک آپارتمان 5 طبقه زندگی می کنیم، حق استفاده از حیاط در سند مربوط به طبقه اول می باشد و طبقات دیگر حق استفاده از حیاط را ندارند، ایا میتوان طبقه اول و حیاط را تغییر کاربری از مسکونی به تجاری داد؟ ایا نیاز به اجازه همسایگان دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حیاط جز مشاعات ساختمان حساب می شود و طبقه اول صرفا حق استفاده و رفت آمد از حیاط را دارد و نمی تواند در آن تصرف دیگری داشته باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر تغییرات نیاز به رضایت شرکا و اخذ مجوز از شهرداری دارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نیاز به اخذ مجوز از شهرداریت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر چنین چیزی ممکن نیست مگر با رضایت بقیه

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای تغییر کاربری حتما باید مجوزهای لازم را از کمیسیون ماده 5 قانون تقسیمات کشوری اخذ کنید بدون اخذ مجوز عمل شما تخلف و منجر به جریمه و تخریب خواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوانید برای اینکار اجازه شهرداری و رضایت تمام مالکین لازم است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حق استفاده ندارند دلیل نمی شود تغییر کاربری داده شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله نیاز به اذن آنان است و اخذ مجوزات لازم از شهرداری مربوطه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حیاط خیر زیرا حیاط جز مشاعات است و نه ملک اختصاصی