مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک

سلام ما 15 سال پیش یه قسمت از منزلمون رو که دو طبقه بود با اجازه دادن رضایت کتبی طبقه دوم مغازه کردیم پارسال بعد 15 سال مجوز تغییر کاربری رو هم گرفتیم الان طبقه بالایی پشیمون شده رفته بخاطر تغییر کاربری غیر مجاز شکایت کرده الان شکایتش به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. در صورت رضایت به آنچه کرده اید، دعوای ایشان به جایی نمیرسد

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

در صورت انجام توافق بدون قید و شرط، خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر کاربری با اخذ مجوز صورت گرفته و شکایت ایشان در این خصوص به نتیجه نخواهد رسید ولیکن اگر مزاحمتی از این جهت برای همسایه وجود داشته باشد می تواند شکایت خود را طرح نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

درصورتی که تغییر کاربری با اخذ مجوز صورت گرفته است شکایت ایشان نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله
ظاهرا طبقه بالا ، به شما اذن استفاده داده و نه
اذن تغییر کاربری و نه
ایجاد حق برای شما
و طبق قانون ، اذن توسط اذن دهنده ،
قابل رجوع است
ولی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسایه حق پشیمانی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به توافق و رضایت در این خصوص که البته نیاز به بررسی دارد صرف توضیحات شکایت نتیجه نخواهد داشت

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر رضایت بطور کتبی داده باشد حق با شماست در غیر این صورت شکایت طرف مقابل به نتیجه خواهد رسید و صرف داشتن مجوز دال بر تضییع حق دیگری نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رجوع از اذن در قانون امکان دارد ولی در این مورد چون ضرر وزیان زیادی به شما واردمیشود قابل دفاع هست