مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری واحد مسکونی بدون اجازه ی دیگر واحدها

سلام من مالک طبقه ی سوم یک اپارتمان 3 طبقه تک واحدی مسکونی هستم طبقه ی همفک بدون اجازه و رضایت دو مالک دیگر اقدام به تخریب دیوارهای نمای ساختمان و کرکره برقی برای تغییر کاربری از مسکونی به تجاری کرده و محل مسکونی را تبدیل به مغازه کرده این ملک سند ندارد و به صورت قولنامه ای میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز در صورت امکان می توانید به اداری تغییر کاربری بدهید.
به هر حال اگر برخلاف قانون عمل کرده باشند می توانند از طریق دادگاه یا شهرداری موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شهرداری منطقه نسبت به گزارش این تخلف اقدام نمائید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از طریق شهرداری پیگیری نمایید