مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت دادگاه

با استفاده از وکالتنامه رسمی تام بلاعزل که پدرم در دفترخانه تهران به بنده داده بودند یک ملک را در شهرستان سند رسمی به نام خودم زده بودم. یکسال بعد که پدرم فوت کردند یکی از وراث شکایتی مبنی بر جعلی بودن وکالتنامه رسمی به دادسرای کیفری شهرستان ارائه دادند و کارشناس یک نفره تشخیص دادند که بله وکالتنامه جعلی است و شاکی از سر دفتر محضر تهران هم در همان دادسرای کیفری شهرستان شکایت جدیدی مطرح کرد و تقاضای تعقیب کیفری سردفتر را خواستار شده. آیا دادسرای کیفری شهرستان صلاحیت تحقیق و تعقیب کیفری سردفتر محضر تهران را دارد یا طبق قانون باید ارجاع دهد به دادسرای کیفری تهران ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بنظر مي رسد شما مواجه با دو اتهام هستيد
جعل كه برابر شكايت در تهران صورت يافته است
و استفاده از آن سند مجعول كه جرمي جداگانه است و در محل شهرستان صورت پذيرفته است
و دادسراي شهرستان به درستي به آن رسيدگي نموده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید ارجاع دهد به محل وقوع سر دفتر، آنجا تحقیق صورت گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
محل وقوع جرم در دفترخانه بوده است و دادسرای آنجا صالح به رسیدگی است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محل وقوع سر دفتر صلاحیت رسیدگی دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا پرونده باید به محل وقوع جرم که تهران است ارسال شود