مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت دادگاه

در صورت رد عدم صلاحیت محلی از طرف دادگاه چه باید کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از صدور حکم در صورت اینکه رای به ضررتان صادرشده باشد می توانید تجدیدنطر خواهی نمایید و به صلاحیت محلی دادگات نیز معترض شوید تا دادگاه تجدیدنظر مجدداً بررسی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده در مرحله بدوی مطرح است و به صلاحیت دادگاه اعتراض دارید می توانید ضمن اعلام دفاعیات خود به صلاحیت دادگاه اعتراض کنید و در صورتی که دادگاه ایراد شما را نپذیرد و مبادرت به صدور رای نماید می توانید ضمن اعتراض به رای دادگاه به صلاحیت دادگاه نیز ایراد بگیرید.
اگر دادگاه ایراد شما را بپذیرد پرونده به دادگاه صالح ارسال می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورت صدور قرار عدم صلاحیت، پرونده به مرجع صلاحیتدار ارجاع خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای بدوی صادر شده باید همراه تجدیدنظر خواهی مطرح شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادگاه تکلیف دارد پرونده را به مرجع صالح ارسال نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادگاه راسا پرونده را به دادگاه محلی صلاحیت دار ارسال میکند.