مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت پول کثیف به درگاه بانکی من

سلام خسته نباشید
من یه کار اینترنتی دارم راه اندازی میکنم و میخوام بدونم اگه به درگاه پرداخت من پول فیشینگ یعنی از کارت قربانی خرید انجام بشه تا چقدر پای بنده گیر میشه و ایا من مجرم شناخته میشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موضوع از ابعاد مختلفی بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ب جرایم به صورت شخصی است یعنی شخصی مجرم و مستقیم مجازات است که عمل کیفری انجام داده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و الیته می توانید از خود دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شما مسئول هستید و ممکن است که در صورت شکایت حساب شما مسدود بشه و این اتفاق ممکن است برای همه بیفته که متأسفانه کاری نمیشه کرد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر از خودتان دفاع کنید و معلوم گردد آن شخص ارتباطی با شما ندارد به شما هم ربطی د

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مشارکت یا معاونتی در وقوع جرم نداشته باشید برای شما مشکلی ایجاد نمیشود

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

بله ؛ در صورت اطلاع از موضوع سواستفاده از درگاه شما جهت اهداف مجرمانه و همکاری با مجرمین ؛ امکان معا نت در جرم متصور هست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نظر به عمومی بودن درگاه الکترونیکی پرداخت وجه و عدم امکان شناسایی پرداخت کننده و اعتبار آن و کارت مورد استفاده و این که در چنین شرایطی مدیریت درگاه و یا صاحب ان فاقد هرگونه دخالت در تعیین کارت اعتباری مورد استفاده می باشد لذا به لحاظ فقدان سوء نیت و بی ارتباطی موضوع با صاحب درگاه نباید مسئولیتی را متوجه جنابعالی دانست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر حال پای شما هم گیر است مگر عدم اطلاع خود و عدم سوء‌نیت شما اثبات شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

بله و همچنین امکان مسدود شدن حساب وجود دادد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله ولی به جهت عدم سونیت و نداشتن ارتباط مستقیم قابل دفاع می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ اگر مشارکت یا معاونتی در وقوع جرم نداشته باشید مشکلی نسیت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
بله و الیته می توانید از خود دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه عدم اطلاع شما احراز گردد مسولیتی متوجه شما نیست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله شما مسول هستید وحساب شما مسد‌د خواهد شد مگر اینکه دلایل شما کافی وکامل باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ممکن میباشد اما قابل دفاع نیز می باشد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

امکان مسدودی حساب شما موجوداست اگرچه قابل دفاع هم هست