مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ و نیابت پرونده

چند وقت پیش به حسابم پول فیشینگ واریز شد چند تا شاکی دارم
من استان اردبیل هستم و شاکی ها از تهران و اصفهان
یکی از پرونده ها نیابت خورد و اومد به شهر سکونت جهت بازپرسی
متاسفانه دومین پرونده نیابت نخورده و رفته به دادسرای کرج از سامانه سنا متوجه شدم
حالا من باید حضوری بردم به دادسرا کرج برای پر کردن اظهارات؟ یا از طریق خدمات قضایی هم میتوانم انجام دهم و مدارک و اظهارتم رو ارسال کنم

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام بهتر است مراجعه حضوری داشته باشید

یک وکیل :

با سلام
دفاعیات خود را از طریق دفتر خدمات قصایی به شعبه ارسال نمایید و لیکن چنانچه شعبه دستور به حضور شما دهد باید به همراه ضامن معتبر ، کارمند یا فرد دارای جواز کسب معتبر به شعبه مراجعه نمایید‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به شعبه کرج لایحه ارسال کنید و اعلام نمایید که نشانی شما شهر دیگری است تا به شهر خودتان نیابت ارسال کنند.