مشاوره حقوقی رایگان - صدای هواکش آپارتمان

با عرض سلام و احترام.

من همسایه ای دارم که خودش ميگه: 20 ساله تنها زندگی می کنه و بالای سر من هست، میگه: صدای هواکش های خونه شما، آرامش منو گرفته، میگم: خب چیکار کنم؟! مشکل ساختمونه که اینطوری ساختند. کارش به جایی رسیده که برای من تایم روشن بودن هواکش هم می گیره.
هواکش ها رو عوض کردم، ولی خیلی بالای سر من بدو بدو می کنه. از دستش ذلّه شدم. تازه پررو پررو به صاحبخونه منم میگه، اونم به من میگه. در ضمن هر دو هم مستأجریم.

می خوام بدونم حرفش و تقاضاش، مصداق کامل تجاوز به حریم خصوصی من محسوب میشه؟
و قابل پیگرد قانونی هست؟

سپاسگزارم که لطف می کنید و پاسخ می فرمائید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما باعث ایجاد مزاحمت نشده باشید مسئولیتی در قبالش ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما می توانید شکایت داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شکایتی دارد اقدام کند شما لازم نیست کاری کنید واگر شکایت کرد باید مزاحمت شما را ثابت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر اوضاع و احوال همان است که در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما مسولیتی متوجه شما نیست

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
اعتراض ایشون نسبت به شما در صورتی مسموع نیست که صدای هواکش شما و ساعات استفاده از آن متعارف باشد.
در مورد دویدن هم می توانید هنگامی که این اتفاق رخ می دهد با 110 تماس بگیرید که صورت جلسه بشود. شاید ایشون با دیدن مامور دیگر کارشون رو تکرار نکنن. اما اگر باز هم ادامه دادند با همان صورت جلسه می توانید از ایشون شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید مزاحمتش را با زنگ‌زدن به پلیس 110 صورتجلسه کنید و با شهادت شهود شکایت مزاحمت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید جهت سرو صدا شکایت مزاحمت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام هیاهووسروصدای نامتعارف ومزاحمت میتوانید شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به اظهارات شما می توانید شکایت داشته باشید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شما اقدامی نکنید بگزارید شکایت از طرف ایشان باشد وبار اثبات به عهده ی ایشان باشد