مشاوره حقوقی رایگان - فاش کردن اسرار نازایی

سلام، خسته نباشید، همسایه ی ما یه پرنده داره که بیش از حد حتی موقع خواب و استراحت سرو صدا میکرد و آسایش رو از ما گرفته بود، ما تذکر لفظی و محترمانه دادیم،که گفت علت سروصدا برا اینه که پرنده جفت نداره، که البته بی تاثیر بود، یک هفته بعد همسایه دره خونه ی ما اومد و گفت پرنده ما اذیتتون میکنه؟ گفتم بله به خودتونم گفتم، شروع کرد به دادو بیداد که صدای دعوای شما و شوهرتم مارو اذیت میکنه، من دختر مجرد تو خونه دارم منم گفتم مارو باش که میخاستیم برای پرنده شما جفت بخریم اصلا مسایل خصوصی زندگی ما به شما ربطی نداره، یهو دخترش به سمته خونه ی ما با جیغ و داد حمله ور شد گفت تو به من گفتی پسر آوردم خونه.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام من که از این متن ارسالی شما چیزی متوجه نشدم درخواست و سؤالتان چیه؟

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
معلوم نیست از طرح متن فوق منطور و خواسته چه بوده و شرح با عنوان متفاوت میباشد و در قالب سوال مطرح نگردیده است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دراینجور مزاحمت ها افرادی هستندکه برای تهمت زدن و افترا زدن به این شگرد ها دست میزنن احتما ایشان باجو سازی و بیان این حرف ها وبلندکردن صدا هدف تهمت وافترا زدن داشته که شما میتوانید به اتهام مزاحمت و تهمت وافترا بامعرفی شهود ازایشان شکایت کنید