مشاوره حقوقی رایگان - سلب آسایش

با سلام
همسایه اینجانب اقدام به نگهداری 3 گوسفند در خانه خود کرده که همیشه سر و صدای زیاد و غیره قابل تحملی دارن و زندگی رو برای ما جهنم کرده ، خواستم بدونم امکان شکایت از این فرد در دادگاه هست و آیا رسیدگی می شه به این موضوع ؟

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام بله امکان شکایت دراینخصوص وجودداره

تورابي‌  رستم‌پور

تورابي‌ رستم‌پور :

استان :

سلام با ارسال اظهارنامه
محترمانه موضوع را اعلام نمایید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام بله ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس طبق قانون تملک آپارتمانهامیتونید علیه همسایه اقدام قانونی و قضایی بعمل بیارید