مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه بن بست

سلام
منزل من در انتهای یک کوچه بن بست به عرض شش متر واقع شده که پارکینگ هم دارم. منزل همسایه روبرو پارکینگ ندارد و وقتی خودروهای خودش رو پارک میکنه (دو خودرو پشت سر هم) من به سختی میتونم از پارکینگ خارج بشم و هر بار هم که اطلاع دادم خودرو رو جابجا کنه کلی دردسر داشتیم. آیا از نظر قانونی، من میتونم جلوی پارک کردن اون رو بگیرم، بخاطر بحث همسایگی نمیخوام ازشون شکایت ثبت کنم، فقط اگر قانونی در این زمینه وجود داره، به بنده معرفی کنید تا بتونم یجوری بهشون بفهمونم کارشون اشتباه است. متشکرم

پاسخ ها :

خیراله شکری

خیراله شکری :

سلام
اقدام ایشان ایجاد مزاحمت از حق محسوب می شود که هم اقدام کیفری و هم حقوقی امکانپذیر است

پرسشگر :

من چجوری میتونم بدون اینکه از کسی شکایت کنم،بابت این جریان حکم بگیرم که توی اون قسمت کسی خودرو پارک نکنه. میخوام بصورت بنر بزنم توی کوچه

صابر مهرنواز تبریزی

جناب آقای صابر مهرنواز تبریزی :

شما از راه مذاکره و مصالحه اقدام کن؛گاهی اوقات شکایت فقط کارهارو پیچیده تر و روح و روان انسانُ بهم میریزه خصوصا اگه طرف همسایت باشه که ممکنه روزی چند بار با هم چشم تو چشم بشین!من صحبت کردن رودرو رو با احترام متقابل پیشنهاد میکنم و اگه برای خودتون سخته میتونید از یه بزرگتر که اگه آشنا و مورد اعتماد طرف هم باشه استفاده کنید!به یاد داشته باشین برخی بعلت مشکل با همسایه سالهاست در منزل احساس آرامش ندارن!

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از طریق مذاکره وتفهیم قانون دال بر ایجاد مزاحمت.یاالله