مشاوره حقوقی رایگان - جای پارک خودرو در محل مشاع

سلام ما در یک مجتمع 108 واحدی مسکن مهر زندگی میکنیم بنده ماشین خود را در زیر پنجره در قسمت مشاع که همه از ان استفاده میکنند پارک میکنم روبه روی بلوک ما یه ساختمان 5طبقه است که همه ی ساکنین ان جای پارک مشخصی دارند و با اینکه کسی از این جای محوطه (مثل گوشه خیابان که پارک کنید این حالتی) استفاده نمیکند و تمامی همسایگان جز ساختمان ما چه از ساختمان روبه روی ما بعضی مواقع پارک میکنند اما این بلوک روبه روی به من میگویند که باید بردارم خودرویم را در صورتی که مزاحمتی برای کسی ندارد و حق کسی را نگرفته ام. الان حق با من است یا انها. با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه در سند جای پارک مشخص نشده باشد ازاد در پارک در هر محلی هستید ولی به شرطیکه مزاحم رفت و آمد دیگران یا محل عرفی پارک سایرین نشده باشید

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوستان برای استفاده از قسمت های مشاعی رضایت سایر مالکین ضروری است

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

استفاده اختصاصی از مشاعات ممنوعه حتی اگر قابل استفاده یا مزاحم نباشه.لذا حق با آنهاست