مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با عرض سلام و خسته نباشید.
ما در یک ساختمان 7 طبقه هستیم که همگی پارکینگ طبق سند داریم.
راه خروج پارکینگ من طوری است که اگر آن جا ماشین دوم را پارک کنم، غیر از پارکینگ خودم مزاحمتی برای کسی ندارد و در واقع محل عبور پارکینگم هست. حال یکی از همسایگان ( که انصافا بدترین پارکینگ را دارد ) اظهار میدارد که ماشین دوم را آن جا پارک نکنم.
نظر حقوقی در این خصوص چیست؟ ایشان می تواند ممانعت کند یا نه؟

پاسخ ها :

بهزاد  اماني

جناب آقای بهزاد اماني :

سلام
چون از لحاظ قانونی راه ورود جزو مشاعات ساختمان تلقی میشود بخاطر همون استفاده از قسمت مشاعات منوط به اجازه سایر مالکین میباشد و ایشون میتونن دخالت کنن

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

میانگین مساحت پارکینگ بعلاوه میزان لازم برای دور زدن خودرو، در هر آپارتمان 25 متر مربع می‌باشد و شما نمیتوانید بیشتر از این مساحت به بهانه خالی بودن پشت خودرو را تصاحب کنید

نوشین باقری

نوشین باقری :

استان :

دروددوست عزیزاگرواقعاپارک ماشین دوم ممانعت ازحق ایشان نمیکنه ومزاحمتی نداره خیرنمیتونن واگرایشان به شورای حل اختلاف شکایت کردن شمادرصورتیکه مطمئن بودیدازادعای خودتون میتونیددرخواست کارشناسی کنیدکه اگرکارشناس هم باشماموافق باشن مشکلتون حل میشه