مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت سر و صدا

سلام وقتتون بخير،
ما حدود ٦ماه وارد يک آپارتمان نوساز شديم، ما مالك هستيم، ساختمان از دوبلوك ٥طبقه تك واحدي تشكيل شده و ما ساكن طبقه ٥ يكي از بلوك ها هستيم، هفته ي بعد از ما براي طبقه پايين يك مستاجر آمد، فارغ از سروصداي اسباب كشي و داد زدن ها، صداي پيانو زدن دختر ٤-٥ساله ايشان، يا صداي تلويزيون بلندشان باعث شد بنده اقدام به تذكر حضوري كنم. تا به حال ٣بار سابقه مهماني در ساعت١٢-١شب و صداي دويدن و صحبت مهمان هايشان موجب تذكر بنده شده است. چندي پيش طي يك مهماني،ساعت ٣-٥عصر صداي موسيقي بقدري زياد بود كه تا كوچه ميرسيد و من ناچارا تذكر دادم، امشب كه دوباره در ساعت يك براي مهماني مراجعه كردم. ايشان با توهين به بنده گفتن كه من فرهنگ آپارتمان نشيني ندارم، اگر نه صدا طبيعيست، بنده خودم نماينده ساختمان هستم و مورد ديگر اينكه ٣طبقه ديگر بلوك ما خاليست به همين علت شاكي ديگري نيست. ايشان معتقدند كه در ساعاتي غير از شب ايجاد صداي بلند موردي ندارد، يا صداي مكرر روزانه.
آيا اين مطلب درست است؟ و اگر ايجاد صدا در شب يا ظهر نباشد، من حق اعتراض ندارم؟

پاسخ ها :

رحیم صفری

رحیم صفری :

استان :

زمان ایجاد مزاحمت به پلیس 110 زنگ بزنید تا گزارش وبعد شکایت کیفری مزاحمت کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما میتوانید بابت مزاحمت و سروصدا در هرساعت از شبانه روز شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید از مالکین سه طبقه خالی کمک یری و استشهادیه تهیه کنی بعد شکایت کیفری به اتهام مزاحمت از وی بکنی