مشاوره حقوقی رایگان - همسایه معتاد و اراذل اوباش که همه ازش میترسن و با صاحبخانه فامیله...

باسلام. پدر و مادرم توی یک چهار واحدی زندگی میکنن که صاحبخانه بالایی با پدرم رابطه خوبی نداره رفته یکی از فامیلهاشو که معتاد و اراذل اوباشه بهش خونه رو اجاره داده و دو ساله مارو اذیت میکنه (رفت و آمد و سروصدا کردن نصف شب-آواز خواندن نصب شب-آشغال ریختن جلوی چهار واحدی- قلدری کردن و بلند حرف زدن با تلفن-باز گذاشتن در حیاط و...)، همسایه ها هم همه میدونن و کلافن ولی چون مستاجر بالایی اراذل اوباشه و معتاده میترسن آسیبی به خانوادشون وارد کنن اگه استشهادیه امضا کنن برای همین کسی حاضر نشده استشهادیه امضا کنه. صاحب خانه بالایی هم باهاش همدستی کرده بدون اینکه قراردادی باهاش ببنده دوساله گذاشتش تو خونه، این مستاجره از وقتی اومده دوبار از ما دزدی شده که احتمال میدیم کار خودش باشه، توی این شرایط راهکار چیه؟ آیا میشه شکایت کرد؟ یا به پلیس باید گزارش بدیم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید چون خودم دانشجوام پیش مادر پدرم نیستم تمرکز درس خوندن ندارم. باتشکر

پاسخ ها :

سيدغلامرضا  محموديان صائين

سيدغلامرضا محموديان صائين :

استان :

بله یک استشهاد تنظیم کنید و کلیه همسایگان و شهود امضاء کنن بعد براساس استشهاد شکایت مزاحمت و رفع مزاحمت رو بخواهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا دادخواست تامین دلیل به شورا بعد شکایت به اتهام مزاحمت

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید شکایت کنید اما باید ببینید میتونید اثبات کنید یا نه