مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

پدرم 20 ساله ک اعتیاد داره 100 بار هم برای ترک رفته ولی دوباره برگشته سر خونه اول اعتیادش به مواد مخدر مختلفی هست، از کار افتاده، توی خونه حتی یه لحظه آرامش نداریم همش دعوا و سروصدا و کتک کاریه
من به خاطر دختر بودنم توی خونه دارم دیوونه میشم عصبی و مریض شدم از دستش برادرم هم نوجوونه مادرم نگران اونه که اونم به راه بد کشیده نشه مادرم قصد طلاق داره اما میگن اگه طلاق بگیره نمیتونه مهریش رو از پدرم بگیره
الان اگه مادرم طلاق بگیره تکلیف چیه آیا میتونه مهریش رو از پدرم بگیره که حداقل بتونیم یه خونه اجاره کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدرتان اموال زمین حساب بانکی چ لا هر دارایی داشته باسد مادر میتوانبد برای مهریه آن را توقیف نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر میتوانبد برای مهریه آن را توقیف نماید واگر پدرتان مالی دارد یا حقوق بگیر هست اموالش را توقیف کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با تاسف بابت مشکل پیش آمده خدمت شما عرض کنم مهریه تحت هر شرایطی به مادر شما تعلق میگیرد برای طلاق هم راه های مختلفی را ایشان می تواند پیش بگیرد اما نهایتاً شما باید بفرمایید که آیا پدر محترم شما اموال دارند تمکن مالی دارند و سایر موارد نیاز به بررسی و گفتگو دارد که می توانید از طریق تماس مطلع گردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طلاق ارتباطی با مهریه ندارد. مگر اینکه مادرتان خودشان برای توافق مهریه را ببخشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان اموالی دارد مادرتان می تواند بابت مهریه توقیف کند.
توجه داشته باشید منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست .
اگر پدرتان اموالی ندارد بهتر است مادرتان مهریه مطالبه نکند به جهت اینکه در صورت مطالبه اگر اموالی نداشته باشد بدتر باعث درگیری خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله چنان‌چه مهریه ابرا نشده و دریافت نگردیده به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ ضمن اینکه طلاق ارتباطی با مهریه ندارد در خصوص تعیین تکلیف مهریه مادرتان اگر پدرتان مالی دارد یا حقوق بگیر هست میتوان اموالش را توقیف کند .