مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

شوهرم معتاد به مواد مخدر تریاک و شیره هست در خانه مصرف میکند روزی 2ساعت ولی منو تهدید میکنه که کسی نفهمد و اگر جایی بگی فلان میکنم و...
آیا من بخاطر اعتیاد ایشان میتوانم طلاق بگیرم؟
کارمند هستند د ظاهری کاملا متشخص دارند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام  با توجه به اظهاراتی که شما الان فرمودید شانس طلاق برای شما وجود دارد میتوانید درخواست طلاق را ثبت نمایید

فرزانه علیخانی

سرکار خانم فرزانه علیخانی :

با سلام بله به جهت اعتیاد میتونید طلاق بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید دادخواست دهید و عسر و حرج خود را ثابت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات و عدم امکان ترک و... می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد زوج مضر باشد زن می تواند به دلیل اعتیاد زوج طلاق بگیرد.
با توجه به توضیحات شما اعتیاد زوج هیچ ضرری برای شما ندارد که بخواهید طلاق بگیرید .