مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد شدید به الکل افسردگی و رفیقباز بودن همسرم

سلام وقت بخیر. همسرم 25ساله افسردگی شدید بخاطر مصرف زیاد الکل داره و همیشه پیش من میخواد خودکشی کنه، خیلی دکتر بردم، ولی اون هیچ دکتر و دارویی رو قبول نداره، به منم خرجی نمیده، خیلی خیلی هم رفیقبازه، پولاشو فقط خرج رفیقاش میکنه، میخوام طلاق بگیرم، نمیدونم از کجا و چطوری شروع کنم، لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما بايد دادخواست طلاق به دليل عسر وحرج تقديم كنيد در صورت توان وكيل اختيار بفرماييد