مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

باسلام 4 بار درخواست طلاق داده ام که هر دفعه بعد از چندماه با تهدید های شوهرم روبرو شدم حتی درسالهایی که در زندان بود واعتیاد شدید به مواد روانگردان حتی بدون یک ریال پرداخت هزینه زندگی که اگر در زمان بودنش برای گذران زندگی هزینه مختصری میکرد از راه سرقت و فروش مواد مخدر بوده وهیچ گونه امنیت جانی به هیچ عنوان از طرف ایشان ندارم حتی هر دفعه با حبس های که باتهدیدات شدید از طرف او مواجه میشم که فقط یکبار توانستم توسط فرزندم به اطلاع پلیس 110 برسانم با وجود اینکه از بیماری خاصی برخوردار هست ضمنا چون به علت خفت گیری مواد مخدر وسرقت های مکرر به زندان رفته هر دفعه با تجربه جدیدی که کسب کرده با راههای شکنجه روحی روانی متفاوتی از جانب او مواجه میشم که حتی اگر این بار بتوانم راه فراری از دست او پیدا کنم حاضر نیستم درمقابل هیچ مرجع قانونی بخاطر طلاق با او روبرو شوم نمیدانم توانستم منظور خود را بیان کنم یا نه با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید در این خصوص وکیل بگیرید و دیگر نیازی به حضور شما نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت طلاق بهتر است به صورت توافقی اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
توصیه به توافق می‌شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایدسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طلاق شما بر اساس عسر و حرج منتج به نتیجه است . باید دادخواست دهید