مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرفه زوجه؟

سلام من به دلیل نفقه پرداخت نشده همسرم درخواست طلاق دادم و او را جلب کردم و همان روز نفقه را پرداخت کرد و حالا درخواست طلاق به دادگاه بدهم آیا دادگاه قبول میکند به دلیل آن نفقه درخواست طلاق مرا ؟ چون یکی از دلایل طلاق برای زن پرداخت نکردن نفقه به مدت 6 ماه است الان که پرداخت کرده هم میتوانم درخواست طلاق بدهم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر به حکم قطعی دادگاه محکوم به عدم پرداخت نفقه شده باشد ولو بعدا نفقه را پرداخته باشد نقض شرایط ضمن عقد محقق شده و شما میتوانید درخواست طلاق کنید. درصورت تمایل تماس بگیرید

پرسشگر :

ببخشید همسرم حکم امده که یک سال بهم باید نفقه پرداخت کند و پس اینکه بازداشتش کردم نفقه رو همون جا پرداخت کرد الان میتونم درخواست طلاق بدهم ؟

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
درصورتیکه رای قطعی صادر شده باشد و پس از اجراییه پرداخت نموده باشد میتوانید دادخواست طلاق بدهید ولی در هرصورت بستگی به شرایط و نظر دادگاه دارد

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگ نفقه پرداخت نکند و در دادگاه محکوم شود و با وجود محکومیت باز حاضر به پرداخت نفقه نباشد بله

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر پس از اجرائیه نفقه را پرداخت کردن معمولا درخواست طلاق شما رد می‌شود