سلام" مراد و منظور از نامزدی در طرح سؤال شما چیست ؟ چونکه شما و همسرتان در عقد نکاح دائم هم هستید و زن و شوهرید و مشمول وظایف و تکالیف زناشویی می شوید و فقط از لحاظ عرفی مراسم عروسی برگزار نکرده اید . در فرض سؤال شما با توضیحاتی که ارائه نمودید چنانچه رابطه نزدیکی بین طرفین برقرار نشده توصیه می شود زوجه نصف مهریه استقرار یافته را به شما (زوج) بذل نماید و توافقی گواهی عدم امکان سازش از دادگاه بگیرید و چنانچه رابطه نزدیکی بین زوجین برقرار شده باشد سعی کنید به نحوی موجبات رضايت زوجه را در پرداخت مهریه تأمین نمائید و سپس تقاضای طلاق توافقی نمائید . به نظر نمی رسد با توضیحاتی که ارائه نمودید ادامه ابن وصلت سرانجام خوشی داشته باشد . پیشنهاد می شود خدای ناکرده به دنبال گروکشی و آزار و اذیت یکدیگر بر نیائید و قرارداد اجتماعی دو طرفه ازدواج را در صورت عدم تفاهم در زندگی با تراضی یکدیگر و با خوبی و خوشی و عدم بداخلاقی منحل نمائید .
با سلام کاربر گرامی اولاً به محض جاری شدن صیغه نکاح تکالیف زوجین در قبال همدیگر برقرار شده و این نامزد عرفی نمیتواند از وظایف زوجین بکاهد ثانیاً قانوناً زوجه بدون علت قانونی نمیتواند طلاق بگیرد مگر شرایط مندرج در سند نکاحیه را احراز نماید و یا به علت عسر و حرج قرار گرفتن و با اثبات آن درخواست طلاق کرده باشد لیکن زندگی مشترک یکطرفه نمیشود یا باید همسرتان را قاتع کنید و عشق و علاقه خود را به ایشان اثبات کنید تا باورتان کند و یا با درخواست وی کنار آمده و با پرداخت مهریه ای توافقی بصورت طلاق توافقی از هم جدا شوید.
با سلام زن بدون اثبات عسر و حرج یعنی مشقت و غیر قابل تحمل شدن زندگی نمی تواند طلاق بگیرد سعی کنید از دادگاه درخواست مهلت جهت اثبات علاقه خود به همسرتان نمایید و درصدد جبران بربیایید در غیر اینصورت بهتر است با تقاضای همسرتان مبنی بر طلاق موافقت نمایید و درصدد لج بازی در نیایید.
سلام. پاسخ همکاران صحیح و کامل می باشد. لذا از تکرار پرهیز می نمایم
سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.
بدون رضایت شما نمی تواند طلاق بگیرد زیرا طلاق از حقوق مرد است و شرایطی پیچیده دارد دادگاه نیز بر این امر واقف است و به مرک مشاوره ارشاد می نماید اگر شما از لحاظ شخصیتی تغییر نمایید مطمئناً زندگی مشترکان را می توانید ادامه دهید در غیر این صورت و در صورت تکرار دادگاه اقدام به صدور حکم متارکه می نماید شما می توانید جهت مشاوره بیشتر و یا مطالعه پرونده با بنده و یا همکاران محترم تماس بگیرید قبل از تماس پیامک ارسال دارید با تشکر
درود زوجه میبایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود پاسخ در مواد ذیل الذکر نهفته است. ماده 1129 - در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه و عدم امکان اجرای حکم محکمه و الزام او به دادن نفقه زن می تواند برای طلاق به حاکم رجوع کند و حاکم شوهر را اجبار به طلاق می نماید. همچنین است در صورت عجز شوهر از دادن نفقه. ماده 1130 - در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند، چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می شود. تبصره - عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته وتحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می گردد: 1 - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه. 2 - اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است. 3 - محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر. 4 - ضرب وشتم یا هرگونه سو رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد. 5 - ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هرعارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید. موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.