مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

بعداز8سال میخوام از همسرم جدابشم
هم متوجه شدم اعتیاد داره و هم اینکه دچار حملات پانیک هست و به شدت عصبی هست اصلا کنترلی روی رفتار و عملکردش نداره
بارها تهدید به مرگ کرده بنده را
من از طریق اداره ثبت مهریه خودم را اجرا گذاشتم و منزل و ماشین را توقیف کردم
متوجه شدم که ملک جز مستثنیات دین میشه ولی ماشین الان پارکینگ توقیف شده
امروز متوجه شدم که کارت پایان خدمت معافیت پزشکی بند11 ماده 32 درسال 1387 هست
با یک وکیل هماهنگ کردم برای طلاق قیمت 20 میلیون تومان حق وکالت تعیین کرده که واقعا برای من مقدور نیست
ایا با معافیت پزشکیش میتونم خودم دنبال کار طلاقم باشم یا هرطور شده وکیل بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میتوانید خودتان پیگیری نمایید و یا میتوانید به کانون وکلا مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله خود شما میتوانید اقدامات لازم را انجام دهید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

بستگی به خودتون دتره که چقدر بدونید پیگیر باشید و در دادگاه خوب صحبت و دفاع کنید در غیر این صورت به وکیل مراجعه فرمایید.با چند وکیل مسورت کنید احتمالا با حق الوکاله ی کمتر هم کار میکنند

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

وکیل میتونه بهتر کار شمارو انجام بده ولی هزینش 20 تومان زیاد است. تماس بگیرید بدم یکی از همکاران دفتر بنده براتون انجام بدهد کلا ده تومن نصف اول نصف اخر بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير معافيت پزشكي كافي نيست براي طلاق

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله میتونید، ولی سعی کنید که وکیل دیگه پیدا کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر حال برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله خودتان میتوانید پیگیری نمایید یا اینکه از وکیل معاضدتی کمک بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به علت معافیت چیست و اینکه �صاً نیز می‌تواند پیگیری نمایید همچنین وکلای هستند که با مبالغی بسیار کمتر و قبول زحمت می نمایند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خودتان نیز می توانید با اثبات عسرو حرج می توانید تقاصای ارجاع ایشان به پزشکی قانونی جهت تایید اعتیاد و مشکل اعصاب و روان را نمایید

یک وکیل

سلام بهتراست با وکیل اقدام کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حق طلاق در ایران با مرداست.توصیه بنده این است که وکیل بگیریدتا احتمال موفقیت شما بیشتر باشد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت اينكه بعدا به مشكل نخوريد بهتره يك وكيل خوب داشته باشيد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معافیت پزشکی ایشان دلیل بر طلاق نیست باید دلایل و مدارک محکمه پسندی صرف نظر از معافیت پزشکی زوج ارائه نمایید