مشاوره حقوقی رایگان - وکالت همیشگی

چه نوع وکالت یا بیع و قراردادی جهت انجام تمام امور مربوط به ملک مسکونی حتی فروش به چه صورت یا شرایطی نوشته و داده شود تا حتی پس از فوت موکل همچنان وکالت یا قرارداد معتبر و قابل استفاده باشد؟
در صورت عدم وجود همچین وکالتی آیا روشی دیگر هست که وکیل بتواند حتی پس از مرگ موکل ملک را در اختیار و حتی بفروشد؟
در اینجا منظور از موکل، پدر و وکیل پسر است نمیخواهد سند شش دانگ بنام پسر ثبت و بنام پسر قابل استعلام نباشد.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر وکالت در هرحال بعد از فوت باطل می شود ولی در زمان حیات میتوانید وکالت کامل برای تمام امور بدهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

وکالت با فوت از بین میرود ولی سایر عقودی که گفتین دائمی هستند مگر دلیل قانونی سبب فسخ یا ابطال آنها شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود
در قالب وصایت و دیگر عقود می‌توان اقدام کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت با فوت از بین میرود ولی عقودی که گفتین دائمی هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالت از هر نوعی که باشد با فوت و حجر از بین میرود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا عقد وکالت عقدی ست که با فوت هر یک از طرفین منتغی شده از بین می رود ولی اگر می خواهید کاری را به کسی برای بعد از فوت تان محول کنید می توانید در قالب عقد وصایت این ماموریت را به آن شخص بسپارید.