مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دادن مادربزرگ به نوه

سلام مادر بزرگ من توی این دنیا فقط من رو دارند....حالا مقداری پول در بانک دارن حالا ایشون باید چه وکالتی به من بدهند که من بتوانم بعد از مرگ ایشان به آن پول در بانک دسترسی داشته باشم و برای مراسم ختمش خرج کنم؟؟؟؟؟؟ممنو میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید شما را وصی پس از مرگ انتخاب کنند یا به نفع شما صلح عمری کنند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

حساب مشترک باز کنید نیاز به توضیح بیشتری دارد تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالت با فوت از بین می‌رود وکالتی وجود ندارد که بعد از فوت معتبر باشد شما می‌توانید در حال حاضر یک حساب دونفره باز نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از فوت ابتدا باید انحصار وراثت نمایید و مالیات بر ارث پرداخت گردد
و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه وکالتی موجبات باطل شدن وکالت بعد از فوت خواهد شد باید وصیت نامه‌ای تنظیم و شما را وصی بعد از فوت جهت انجام تعهدات مبنی بر هزینه کرد دفن و ختم اعلام نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از فوت ایشان وکالت خود به خود باطل می‌شود لذا با وکالت نمیتوانید اقدام کنید
مگر اینکه مبالغ موجود در حساب را به صورت شراکتی کنید با حق برداشت کامل توسط شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد.
وکالت با فوت هر یک از طرفین منفسخ می شود و اعتباری ندارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به وکالت نیست پول را همین الان به حساب شما واریز نماید زیرا بعد از فوت آن نیاز به گواهی انحصار وراثت دارید و پرداخت مالیات بر ارث