مشاوره حقوقی رایگان - پرینت و شکایت

سلام وقتتون بخیر. راستش من و یه اقایی چند سالی هست همو دوست داریم و خیلی وقته با خانواده اش مطرح کرده و خانواده اش به شدت مخالفت میکنن پدر ایشون بنده رو تهدید به این که کردن که میرن شکایت میکنن و پرینت مکالمات و پیام ها رو خط پسرشونو میگیرن میخواستم بدونم میتونن از بنده شکایت کنن به این دلیل که پسرشونو دوست دارم ؟؟ و اینکه پرینت سیم کارتی که به نام پسرشونه رو بگیرن

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام پدر حق طرح چنین شکایتی نداره

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به این صورت که شما فرمودید نه، اما اگر مزاحمتی ایجاد کنید آری.
ضمنا اگر پسر واقعا شما را دوست داشته باشه خودش تنها رسما میاد خواستگاری نزد خانواده شما، لطفا مواظب عزت و احترام و آبروی خودتان باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای پدر حقی متصور نیست اما زمانی که خانواده نیز ناراضی باشند مشکلات زیادی در آینده برای شما به وجود خواهد آمد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دستور قضایی داشته باشند تا پرینت بگیرند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر پدر چنین اختیاری نداردچراکه سیم کارت بنام ایشان نمی باشد
اگر خود پسر مشکل دارند شخصا می توانند اقدام نمایند

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقت بخیر در صورتی که‌ شما و اقایی که دوست هستید متاهل نباشید در عمل و رویه قضایی با اغماض به اینگونه موضوعات رسیدگی می کنند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتواند دخترم این وصلت بدرد نمیخوره شما یک عمر با این خانواده باید زندگی کنید برید دنبال وصلت و پیوندی که پدر مادر داماد شما را دوست داشته باشند بعنوان عروس نه اینکه متنفر باشند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، خیر مجال شکایتی در این خصوص محقق نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شکایتی در این خصوص متصور نیست

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير . با توضيحات فوق حقي بر پدر متصور نيست . در خصوص پرينت دستور قضايي نياز است .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام خیر پدر نمی توانند چنین درخواستی بنمابند